Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Naw
Kotisivut: http://demonsarehere.palstani.com/

05.01.2013 10:37
Rekisteröidy ilmaiseksi sivustolla Demons Are Here ja ryhdy pitämään huolta ensimmäisestä demonistasi.Kouluta demonisi hyväksi taisteliaksi ja voita valtaa.
-Pelaa yhdellä tai useammalla demonilla.
-Kehitä demoneiden taitoja kouluttamalla niitä.
-Voita kilpailuja ja saa lisää valtaa.
-Yhdistä voimia muiden kanssa.

Johda virtuaalista ryhmää.
-Kehitä oma ryhmäsi.
-Hanki ryhmään lisää jäseniä.
-Järjestä arvokkaita kilpailuja.
-Rakenna suuri ryhmä,jonka tuntevat kaikki.

Voit tehdä kaikkea hauskaa kaupungissa.

Nimi: KuchikiRukia
Kotisivut: http://www.bbleach.suntuubi.com/

23.04.2012 06:51
Onko tämä sivusto enää toiminnassa? Olisi mukavaa, jos joku vastaisi vieraskirjaan mahdollisimman pian näihin kommentteihin, nimittäin haluaisin käydä tällä sivustolla, kunhan tänne vain tulisi joku vielä ylläpitämään tätä...
Olisiko mahdollista?

Nimi: KuchikiRukia
Kotisivut: http://www.bbleach.suntuubi.com/

22.04.2012 14:41
Hienot sivut, toivoisin kyllä, että päivittäisit näitä hieman ja vastaisit vieraskirjassa oleviin jätettyihin viesteihin.
Vastavierailulle?

Nimi: Lumikeiju
Kotisivut: http://strawberryxdeath.blogspot.com/

16.02.2012 19:43
Täällä ei ole päivitelty noin kahteen vuoteen..? Itse löysin nämä sivut ehkä kuukausi sitten. Ensiksikin minun on pakko kritisoida. Ymmärrän kyllä sen, että ette hyväksy Ichirukiaa, täytyyhän teidän kuitenkin tajuta, että nämä sivut tuovat melkoisen pettymyksen niille, jotka Ichiruki - faneja ovat. Lisäksi minun on pakko huomauttaa, että sivunne ovat melko lapselliset. Älkää ymmärtäkö väärin, kukaan ei ole täydellinen, mutta itseäni ärsyttää tälläinen ulkoasu, ja muutenkin sisältö ei ole koin kehuttava. Ette ole käsitelleet mangaa tai animea erikseen, saatikka sarjan luojaa Tite Kuboa. Jopa henkilökuvaukset ovat melko vajaat ja ne vain ärsyttävät yksinkertaisuudellaan. En valehtele, jos väitän, että itse saisin paremmat sivut.
En tiedä kauanko nämä sivut ovat olleet pystyssa, mutta ette ilmiselvästi ole olleet tosissanne, tarkoituksenne näköjään oli vain perustaa Bleach fanitussivut, johon vain tungette kaikkea roskaa ja yhdentekeviä asioita. Kuten tuo improficci, jota en jaksanut lukea lukuakaan. Olen pahoillani jos vuodatukseni loukkasi teitä, mutta jos olitte kerran päättäneet perustaa tälläiset sivut, saatte myös vastata seurauksista. Kukaan ei luultavasti eksy enää tälläiselle sivustolle, mutta jos te näette tämän, toivon että edes poistatte nämä sivut, tai jatkatte sitä tosissanne, sillä ongelma ei ratkea sillä, että vain unohtaa päivittää ja sitten teeskennellään että mitään sivua ei ole olemassakaan.

Nimi: nekku
Kotisivut: http://kenneltupsu.suntuubi.com/

04.08.2011 19:40
Kaipaatko seuraa? Jotain...
...jotain mikä ei kuitenkaan koko ajan puhu?
No,sitten tulit oikeaan paikkaan!
Nimittäin kenneltupsuun. Tupsu kasvattaa n.6 eri rotua,ja siitäpä nimi tupsu,koska aina on erinlaisia karvapalloja siivottana!
Tupsu on virtuaalinen kennel,jossa hoidetaan koiria esim.erinlaisia huskyja.
Olet lämpimästi tervetullut kenneliin,niin minunkin kuin koirien puolesta!
Hoitajia on 3,joten toivon että liityt.

Rakkaudella koiriin,vuodesta 2011!!<3~
¨
~Nekku ja karvaturrit!ps.(ei kuulu tekstiin) jos tääl ei saa mainostaa,sori vaan mut luulis saavan koska tääl ei oo käyty vuoteen!!!!!

ja js ette liity,toivon teidän lähtevän viekun kautta pois.

Nimi: Kyselijä

13.06.2011 18:02
Onks tää sivusto kuollu, kun viimesommät päivitykset on vuoden vanhoja eikä vieraskirjaankaan vastata?

Nimi: bunnycat

19.05.2011 16:17
Hei! Selailin tänään netissä ja löysinpäs sitten tieni tänne, joten ajattelin tässä näpytellä jotain vieraskirjankin puolelle.
Ensiksi, kritisoin hieman ichiruki tilannetta (anteeksi, että vielä tälläiset suunsoittajat jaksavat siitä jankuttaa mutta...). Itse olen ichiruki parituksen kannattaja, joten tyrmistyin, luettuani etusivun esittelyn. Ichirukillahan on paljon kannattajia ja jos perustaa sarjalle fanisivun, MIKSI SYRJIÄ yhtä suosituimmista parituksista? TIETENKIN, tämä on ymmärrettävää, jos ylläpitäjät eivät pidä kyseisestä parituksesta. Muttaaa... Silti jotenkin hassusti töksäytetty. Blogissa ja vieraskirjan vastauksissa selvensitte myös yhdeksi syyksi, että ichirukia on jo liikaa, ettekä halua samanlaista "ichiruki-pesää", kuin jotkut muut sivustot. Eihän tämä sitä tarkoita! Jos sivuillanne sallitaan ichiruki sisältö, eihän se toki tarkoita, että sivusta tulisi "ichiruki-pesä". Se vain yksinkertaisesti lisäisi sivun suosiota.
Toiseksi, hienot sivut olette tekaisseet! Hieman jäi ulkopuolelle ja jotenkin karkeasti tietyt asiat ilmaistu, mutta ei siitä sitten enempää!
Ulkoasusta, yllä olevat Espadat ovat hieman epätarkkoja. Vielä paremman näköisen siitä saisi myös kirjoittamalla tekstit sen päällä näppäimistön ja paintin (joka löytyy yleensä joka koneesta) tai jonkun muun ohjelan avulla, käsintehdyn, hiiren kanssa väkerretyn tilalle. Se toisi myös lisää uskottavuutta.
Kiitos viestini lukijoille ja anteeksi sen pituus ja kriittisyys!

Nimi: ♥♥♥kon♥♥♥

11.02.2011 13:57
oikeeest bleach on iha paras manga!!! nää sivut on just hyvät mut mist oot hankkinu noi blogis olevat kuvat? ne on kivoi♥♥ vai ootko tehny ite???

Nimi: jasu

07.08.2010 02:38
Hieno fansivusto :) (Y) i like, jatkakaa samaan malliin ^^ ~jasupöö

Nimi: ^KisuRenji^

09.07.2010 10:47
Bleachista on vuodessa kehittyny mulle ylivoimainen suosikki-manga ja anime ^^ lempihahmoja on Kisuke, Ichigo, Renji ja Rukia ♥ Kon on myös tosi söpö ♥ ^^

Vastaus:

Mukava kuulla <3
Itsekin pidän kaikista luettelemistasi hahmoista Ichigoa lukuunottamatta. :)

-Minamoto

Nimi: UO & IR shipper

01.07.2010 00:50
ok että on "anti-IchiRuki" sivujakin. Mutta asian voisi selittää nätimminkin ja aikuismaisemmin. Jos nämä tekstit eivät olisisi niin "IU, ICHIRUKIA OIKEESTI" typpisiä niin täällähän voisi melkei viihtyä. Mutta valitettavasti tuo "HYII VITTU KUN ON KAUHEA PARITUS" on vaan jotenkin raivostuttavan kuulosta. varsinkin niinkin nuorilta kuin olette.

Vastaus:

Anteeksi vain, en tiedä onko lukukyvyissäsi jotakin vikaa, sillä emme ole missään välissä ilmaisseet asiaa läheskään tuohon malliin.

-Minamoto

Nimi: Jack
Kotisivut: http://www.shadowclaw.suntuubi.com/

18.04.2010 16:59
Moi ja tervetuloa uuteen pokemonhoitola shadowclawiin. Pokemonhoitola shadowclawissa voit ottaa oman pokehoidokin ja hoitaa pokeasi hoitoviekussa. Joten tervetuloa!

Nimi: Sanon suoraan

14.04.2010 14:32
Vittu että mua näin bleachia ekasta jaksosta alkaen katsoneena vituttaa, tälläset -95 syntyset juniorit, jotka oli viel isän pilke silmäkulmas ku sarja alko suunnilleen. Sitten vielä aletaan pätemään jostain ichiru -jutusta, kuinka se ei " käy " tänne ja ei oo teiä juttu. Älkää pilatko sarjaa tollasilla teini-jutuille, but keep up the good work =) ps. Paras ja ainut sarja mitä voi ees katsoa.

Vastaus:

Anteeksi vain, mutta kaikki täällä ylläpidossa eivät ole -95 syntyisiä, esimerkiksi minä. Ja sitä paitsi, olemme kuule mekin katsoneet sarjaa ensimmäisestä jaksosta alkaen uusimpiin jaksoihin asti - tai niin ainakin minä olen. Olen seurannut sarjaa jo muutaman vuoden ajan.
-95 syntyset eivät ole sen tyhmempiä kuin sen vanhemmantkaan ihmiset. Minun täytyy nyt suoraan sanoa, että tuo oma tekstisi kuulostaa paljon lapsellisemmalta kuin yksikään teksti minkä olen nähnyt tämän ylläpidon 95-syntysistä kirjoittaneen.
Jo IchiRukia tahtoo, etsiköön muualta, sillä sitä löytää vaikka muille jakaakseen. Ei sitä tänne tarvitse enää kuorruttaa.

Mutta kiitos vierailustasi ja kommentista. Heissulivei.

-Greaser

Nimi: nezzu

29.03.2010 19:07
Ei ole kauhean oikeudenmukaista, ettette hyväksy ichiruki-ficcejä tai fanarteja vain siksi, ettette itse pidä parituksesta. :/ Se nyt kuitenkin on selvästi suosituin paritus Bleachissa... luulisi että osaisitte arvostaa sitä, että muilla on omat mielipiteensä. Muttajuu, teidän sivuthan nämä on. ^^ Ihan kivannäköisetkin, älkää vain ymmärtäkö väärin että tulin tänne haukkumaan vain siksi, että edustamme eri parituksia ^^'

Vastaus:

Syymme miksi emme hyväksy Ichiruki-tavaraa ei ole se, että emme pidä kyseisestä parituksesta, emmekö maininneet asiasta?
Syy on se, että Ichirukia löytyy ihan tarpeeksi muualtakin ja emme halua tehdä tästä samanlaista Ichiruki-pesää kuten monet muut Bleach-sivustot ovat. Kaikki eivät pidä kyseisestä parituksesta, joten näitä joitakin saattaa todenteolla tympiä miten Ichirukiin törmää kaikkialla. Siitä johtuen annamme tälle vähemmistölle oikeuden välttyä jo ennestään saadulta Ichiruki yliannostukselta.
Tiedän monia ANTI-Ichiruki faneja, jotka ovat saanet huokaista helpotuksesta huomatessaan, että sivustomme on täysin Ichirukiton.

Viisaat Ichiruki-fanit ymmärtävät, ettei ole oikeudenmukaista työntää kyseistä paritusta kaikkialle ja tajuavat antaa muille parituksille mahdollisuuksia päästä kerrankin esille.

On ollut myös harkinassa torjua UlquiHime, sillä sitäkin on aivan julmettomasti - ottaen huomioon, että yksi webmastereistamme pitää kyseisestä parituksesta ja on silti sitä mieltä, että sivustostamme kuuluisi tehdä ANTI-Ulquihime. Ratkaisua ei ole siitä vielä päätetty.

Kiitos kun kävit! :)
-Minamoto

Nimi: ven-chan

27.02.2010 12:16
Tosi hienot sivut! Päivitetäänkö näitä vielä? Ja milloinkas sitä ficciä tulis lisää? Siihen jää koukkuun!

Vastaus:

Kiitoksia! Joo, päivitämmehän me näitä vielä. Nyt on vain ollut hiukan taukoa, pahoittelut ettei meistä ole nyt vähään aikaan kuulunut. ^^'
Ficciä tulee lisää kuulemma lähiaikoina, joten kannattaa odotella jos vielä kiinnostaa. :)

-Mina

Nimi: Kaya
Kotisivut: http://hopeanuolionline.suntuubi.com/

29.01.2010 17:10
kun näin Bleach osa ykkösen olin niin ostamassa sitä, mut sitten en ostanutkaan kun aattelin et kuinka monta osaa niitä on.Ja kun seuraan jo niin montaa manga/anime sarjaa....no kuiteskin kiva kun joku tekee tästäkin aiheesta sivuja!
~Kaya

Vastaus:

Kiitos kun kävit~! ^^
Itse toivoisin Bleachin jo loppuvan, se on venynyt jo aivan liikaa... :/

-Mina

Nimi: Eri Aiysu

09.10.2009 14:56
täää on tosi upee paikka ja kiitän nöyrimmästi shzuria siitä että on keksinyt hahmon minulle!!!!!!! kiitos

Vastaus:

Kiitoksia kovasti, hyvä että tykkäät ~ ^___^

kiität Shizuria että hahmo keksitty sinulle? en ihan tajunnut.. :'D no jaa nuo kiitokset taisi olla osoitettu Shichirolle (Shizurin suunnitellut henkilö);DD Saakoon siis Shincci itse tulla tuohon vastaamaan myöhemmin! ^^

-Mina

Juu tulen siis vastaamaan XD Juu ja Eri-chan... se hahmon sukunimi on Aiyasu, ei Ayasu tai Aiysu... Ja mun nettinimi on Shichiro-chan, ei Shizuri...
No jaa, selitys siis: Eri-chanin jankatuksesta, et me keksittäis sille oma hahmo, mulle ja Azukolle, keksin yhden illas Eri-chanille oc-hahmon (pikemmin hahmot) mun ja Azukon BIF2:een... (Olen todella pahoillani Kathy, että se piti tehdä, mutta muuten Azuko olisi eronnut!!!! >.<"""" Se ei olis ollut kiva, eihän...? Mutta olen TODELLA, TODELLA, TODELLA PAHOILLANI SIITÄ!!!!! NÖYRIMMÄT PAHOITTELUNI!!!!!)
Niin et Eri-chanin kinuamisen takia keksin ne hahmot, kun Eri-chan jankutti siitä koko ajan mulle ja Azukolle kuviskerhos... Juu siis mä oon samal luokal Eri-chanin kanssa, Azuko on taas toises koulus. Mä, Eri-chan, Eri-chanin veli ja Azuko käydään samaa kuviskerhoo ja ollaan samas ryhmäs... Siel kerhos mä ja Azuko tavattiinkin ekaa kertaa ainaki puoltoista vuotta sitten... vai oliko se kaks ja puol? (huono muisti) Ah, muistoja... XDD Mä siis joudun kestää Eri-chania koulus ja kerhos... Onneks Azuko on siellä... muuten mä en kestäis Eri-chanin seuras...

-Shichiro (ei siis Shizuri) A.K.A Shincci

Nimi: Hail

17.09.2009 22:08
*Kyaah* Ihanat sivut~ <3 :3 hei, rupeanpas heti tihrustamaan teille jotain upeaa fanfikkiä, odottakaapas vain.. >3

Vastaus:

Kiitoksia ja selvä! Odotan innolla fanficciäsi! ^_^

-Mina

Nimi: Kozumi96

14.08.2009 22:05
Ääkkiä lisää biffejä, jäin koukkuun~<3 XDDDDDD

Vastaus:

Juu 6. osa lisätty.

Nimi: Purin

04.08.2009 20:16
Jee, laadukas sivusto tullut! xDD Ja mä pidän näist väreist ^^ Toi vihree ainaki.. Eli onnistunut ulkoasu, ja laadukasta tietoo xDD Eiku lukemaan ja sitte mäki saan jonku bleach fanikauden :--DD
Ja toivottavasti saan kunnian kirjotella tänne eka! >:DD

Vastaus:

Juuh, kiitti XDD Mäki pidän näist väreist ja ulkoasust.<3

-Shichiro

©2019 ~FINNISH BLEACH FANSITE~ - suntuubi.com